Каталог IKEA 2019 – на пръв поглед…


Каталог IKEA 2019 – на пръв поглед… ПРЕКРАСЕН!

Едно е сигурно – ИКЕА разполагат с перфектните дизайнери! Истински „цветни” хора,  които жонглират изключително майсторски с палитрата от нюанси.  И успяват да ни убедят,  че можеш да имаш дизайнерски мебели, комфорт, съчетан с практичност и усещане за лукс на достъпна цена.

Моят личен вкус съвпада на 100 % с новия каталог на ИКЕА – някакси са успели да съберат всичките ми любими цветови съчетания на едно място. И тези прекрасни стени  в  наситени цветове напук на властващата теория,  че тъмното смалява визуално помещението. . .

Със сигурност IKEA 2019 е каталогът,  който най-силно ме е впечатлил с атмосферата си, постигната посредством божествени цветови съчетания и изкусна игра с различни материи.

Вдъхновяваща работа на ИКЕА! Целта е постигната – може и сами да създадете своя “Haven in the city”.

IKEA 2019

Съвет на HCBook:

Ако сте на вълна ремонт, заложете на цветовете в този каталог и няма да сбъркате.  За да сте сигурни,  че изборът ви е верен,  изпробвайте ги на малка площ върху стените. Наблюдавайте как избраният цвят се променя през различните часове на денонощието на естетсвена и изкуствена светлина.  Послушайте интуицията си!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s