Какво ново при кухните?


От всички материали дървото е  най-предпочитания вариант. Съчетанието му с инокс, подчертава още повече неговия чар и характер. Относно техниката, кухненските уреди правят чудеса за да ни улеснят живота.

  • Kalea– новата кухня на Cesar:

Вградени ниши, наподобяващи  картини, преобразуват кухнята в пространство за целодневно ползване. Kalea се отрича от приетото клише за еднаквост на модулите и използва дъбов фурнир (аспект натюр) в различни ширини – тенденция, която обещава  да се задържи дълго в творенията на водещите дизайнери.

  • City Country на немската фирма  SieMatic:

Модерна и уютна, с изчистени и елегантни линии в стил Нюйоркски лофт. Модули от дъбов фурнир с лек брилянтен отблясък, мебели без дръжки, иноксов свръхтънък плот – едва 1 см. Чарът  ѝ е неустоим, инсталирана пред стена, облечена в тъмен гранит.

  •  Aprile  на Boffi:

Един от моделите любимци на италианската марка се появи на сцената в ново облекло – фурнир от орехови летви (черен американски орех) със свръх тънък 4 мм плот от инокс.

Аксесоарите:

С обичайния си шик по италиански ни изненадват Molteni Dada:

Свръхтънки чекмеджета, разположени под плот от инокс, затварят отделения от пушен дъб. Тапицирани с черен линолеум, непозволяващ приборите да се плъзгат. Елегантността на детайла!

  • Bulthaup:

„Всяко нещо на мястото си“. Най-вероятно това е лайтмотива на немската компания. И наистина тяхното оборудване позволява да се застопорят до милиметър бурканчетата с подправки, острите ножове и всички останали прибори. Абсолютният лукс!

  • Изненадващ  шик дизайн – Norje на IKEA:

Модерна, гостоприемна и чаровна, пленяваща с  натуралния си вид. Изградена от ПДЧ ламиниран дъб с пясъчен ефект. Кухненският остров се превръща в център на пространството с  мултифункционалността си – място за миене, готвене, складиране и бар.

  • Diesel на Scavolini :

Индустриалният облик на мебелите вече зае своeто подобаващо място  в кухнята. Вратички от натурален дъб с широки масивни дръжки от състарен метал. Кухненски остров от две големи високи маси с тръбни конструкции.

 

 

  • Attitude на Arthur Bonnet :

Оригинална, естествена и  неподправена. Изцяло облечена от дъбов фурнир, подчертан от релефа на иноксови дръжки.

Накратко кухните имат всичко необходимо за да ни пленят и очароват!

 

 

Един отговор на “Какво ново при кухните?

  1. Много харесвам иноксовите кухни и подредените чекмеджета 🙂 У нас почти всяко чекмедже си има разпределител и според мен така нещата са много по-подредени и лесно достъпни. Вярно е, че инокса подчертава дървото, особено ако е тъмно. Това е и моята любима комбинация 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s